четвер, 06 серпня 2009 17:45

Шимпанзе Джексона поділиться своїми спогадами

Шимпанзе Джексона поділиться своїми спогадами

Хто тільки не розповів світу власну правду про короля поп-музики після його смерті! Родичі, друзі, коханки - всі вони висловилися і отримали власні дивіденди від того, що колись мали відношення до Майкла Джексона. Зараз настала черга поділитися спогадами його домашнім тваринам.

Шимпанзе Бабблз був улюбленцем Джексона довгі роки. Співак звозив його навіть якось на гастролі до Японії. Але одного разу мавпа почала кривдити молодшого сина Майкла, і довелося влаштувати шимпанзе в притулок для тварин.

Вся ця історія спливла у зв"язку з тим, що англійський видавець Джон Блейк збирається випустити гумористичну книгу спогадів домашнього вихованця під назвою "Мій секретний щоденник: від Свазіленда до Неверленда". Причому справжній автор цього творіння невідомий.

У "Секретному щоденнику" розповідається про все життя шимпанзе від жахливого дитинства в клініці, де він був піддослідною твариною, до смерті співака. Мавпа вважає, що не Джексон поселив бідолагу, а він усиновив поп-легенду.

"За його псевдоідеальним життям приховувалась темна сторона: медичні експерименти, хворобливі пристрасті, втрати, - цитує слова видавця Блейка газета The Daily Telegraph. - Але Бабблз вступав в боротьбу зі своїми особистими і професійними проблемами, і за допомогою своєї домашньої людини Майкла Джексона і став як би, фігурально, більше Кінг-Конга". До книги увійдуть розповіді про пристрасть Бабблза до бананів, на які він витрачав 2000 доларів на день, про любовні пригоди і напади відчаю.

Газета відзначає, що цього сезону мемуари мавп на піку популярності. Роман Джеймса Левера "Я, Чита", в якому від першої особи розказано про долю шимпанзе Чити, яка знімалась у фільмах про Тарзана, навіть номінований на Букеровську премію, повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «Шимпанзе Джексона поділиться своїми спогадами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути