понеділок, 25 травня 2015 18:01

СБУ перевіряє Unicredit/Укрсоцбанк через тероризм 

СБУ перевіряє Unicredit/Укрсоцбанк через тероризм 

Сьогодні в Києві слідчі органи Головного слідчого управління СБУ проводять обшуки в центральних офісах Укрсоцбанку, який працює під брендом Unicredit.

Згідно з розміщеним в інтернеті рішенням Печерського Суду від 20.05.2015 року, причиною обшуку є перевірка рахунків, які можливо пов'язані з фінансуванням тероризму.

 "Складно коментувати фінансування тероризму і сепаратизму в цей важкий час. Точно можна стверджувати, що ряд менеджерів банку і їхній головний юридичний партнер "Боярчуков, Алексєєв і компанія" замішені у відправці коштів банку на фіктивні підприємства для переведення у готівку. Чи мали Боярчуков, Алексєєв і ряд співробітників банку до цього відношення, чи не мали - встановить слідство і суд, але вони точно займалися переведенням у готівку, тобто ухилянням від сплати податків. Народний депутат, який ухиляється від сплати податків у особливо великих розмірах і підозрюється у фінансуванні сепаратистів, не гідний того, щоб займати цей пост. Ми вже багато раз говорили про те, що у нас криза представницька демократії, в Раду пробралися шахраї і аферисти." - прокоментував ситуацію виданню громадський діяч, юрист Анатолій Башловка.

Нагадаємо, Сергій Алексєєв пройшов у Верховну Раду за списками партії Блок Петра Порошенка. Покровителем Алексєєва називають мера Києва Віталія Кличка. Алексєєв останні роки активно фінансує музей і фан-клуб Кличка.

Зараз ви читаєте новину «СБУ перевіряє Unicredit/Укрсоцбанк через тероризм ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути