четвер, 24 квітня 2014 13:29

СБУ має докази про вбивство Рибака російськими диверсантами

В українських правоохоронців є докази причетності членів диверсіоної групи ГРУ ГШ РФ Ігоря Безлєра та угруповання Донецької області " Стрілка" до зникнення та вбивства депутата Горлівської міської ради від партії "Батьківщина" Володимира Рибака.

"Встановлено, що 17 квітня 2014 року Безлєр (позивний "Бес") поставив завдання начальнику самопроголошеної міліції Горлівки щодо нейтралізації Володимира Рибака, який намагався встановити державний прапор на будівлі Горлівської райдержадміністрації", – інформують у відомстві СБУ.

 

"Одночасно Безлєр надав вказівку члену своєї групи, військовослужбовцю Російської Федерації викрасти Володимира Рибака, посадити в автомобіль та вивести в обумовлене місце, де застосувати щодо нього заходи фізичного впливу. Сам він планував особисто виїхати в місце, де утримувався Рибак. Далі за вказівкою "Стрілка" (Ігоря Стрєлкова) Володимира Рибака було доставлено у штаб сепаратистів в місті Слов'янськ, де з ним особисто мав поспілкуватися Ігор Стрєлков", – повідомили в СБУ.

За даними відомства, 20 квітня Стрєлков "особисто давав вказівку самопроголошеному меру Слов'янська Вʼячеславу Пономарьову вивезти зі штабу тіло вбитого Володимира Рибака, яку той виконав".

Як раніше повідомляли в МВС, причина смерті Володимира Рибака – комбінована травма тіла внаслідок тортур, із подальшим утопленням ще живого потерпілого, який був без свідомості.

 

 

Зараз ви читаєте новину «СБУ має докази про вбивство Рибака російськими диверсантами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути