понеділок, 13 квітня 2009 15:28

Саркозі поїхав від Бруні на велосипеді
7

Французький лідер Ніколя Саркозі часто заявляє, що він регулярно займається спортом і любить всі його види. Саркозі відомий прихильник і гольфу, і футболу, а також велоспорту та бігу. Так, за будь-якої слушної нагоди президент Франції сідає на велосипед.

Зі своєю третьою дружиною, моделлю Карлою Бруні, Саркозі регулярно відпочиває в її родовому маєтку на мисі Кап-Негре в Кавальєрі, на півдні Франції. Саме там його часто можна побачити на велосипеді.


Друзі французького президента також відзначають його захоплення спортом. Так, близький друг Саркозі Омар Арфуш в одному з інтерв"ю заявив, що улюблене хобі Саркозі - спорт. Він ганяє на велосипеді разом зі своїм другом, французьким спортсменом Рішаром Веранком,катається на конях і дуже любить займатися бігом. "Останнє дуже сильно переплітається з політикою. Якщо він знає, що на завтрашньому мітингу він повинен буде виступати цілу годину, то напередодні він і бігає рівно стільки ж". Окрім фізичного здоров"я Саркозі стежить і за своїм зовнішнім виглядом. Саме з цією метою він рік тому найняв собі персонального тренера, знайому своєї дружини, 26-річну Жюлі Імперіалі. За $300 за заняття Імперіалі розробила цілий комплекс вправ. Насамперед це розтяжка м"язів з елементами йоги. Саркозі ґрунтовно схуднув, став гнучкішим та витривалішим. Крім того, як заявила Жюлі, ці вправи сприяють підтримці м"язів промежини в тонусі, а це, у свою чергу, покращує сексуальне життя.
Gazeta.ua

Фото Reuters
Зараз ви читаєте новину «Саркозі поїхав від Бруні на велосипеді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути