четвер, 17 червня 2010 12:10

Садівник помер від 500 бджолиних укусів

Садівник помер від 500 бджолиних укусів

У США 55-річний садівник помер від зупинки серця, яка настала після нападу на нього бджолиного рою. Результати судмедекспертизи показали, що чоловік отримав понад 500 укусів.

Інцидент стався у вівторок у місті Сан Дієго, штат Південна Каліфорнія, коли чоловік працював у саду. Начальник місцевої пожежної служби заявив, що потерпілий пробіг близько 180 метрів, сподіваючись сховатися від комах у будинку.

Коли чоловіка знайшли пожежники, потерпілий був непритомний. Йому постаралися надати першу медичну допомогу і відвезли до госпіталю, де лікарі констатували смерть. Досі не з'ясовано, чи став анафілактичний шок причиною зупинення серця.

Ім'я чоловіки й офіційна причина смерті не повідомляються.

Нагадаємо, два роки тому інший американець, пілот з тридцятирічним стажем, розбив свій вертоліт після укусу бджоли. Комаха ужалила пілота, і його секундне замішання призвело до того, що хвостовий гвинт машини, що знаходилася за півтора метри над землею, врізався в землю. Внаслідок падіння вертоліт був серйозно пошкоджений, проте пілот залишився живим.

Gazeta.ua за матеріалами The Australian

Зараз ви читаєте новину «Садівник помер від 500 бджолиних укусів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути