неділя, 28 лютого 2016 12:12

Саакашвілі звинуватив управління СБУ у рекеті

Саакашвілі звинуватив управління СБУ у рекеті

Глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі звинуватив управління СБУ в області у "рекеті", який узгоджено з керівництвом СБУ та вимагає кадрових змін.

Про це Саакашвілі заявив після засідання Ради економічного розвитку регіону.

Під час засідання Ради глава ОДА звернувся до представника облуправління СБУ з вимогою залишити захід, на якому той був присутній замість керівника СБУ в Одеській області Сергія Батракова.

"Ви займаєтеся дурницями, підтримуєте горіхову мафію. Хто він (Батраков) такий, що сміє нас бойкотувати", - заявив Саакашвілі.

Згодом він заявив, що управління СБУ в області займається "рекетом". При цьому глава ОДА продемонстрував лист від СБУ щодо заборони поставок горіхів у арабські країни та до Туреччини через наявні у них "бактерії".

"Усім зрозуміло, що вони роблять - це звичайний рекет, і це - за підписом Демчини (заступник начальника головного управління боротьби з корупцією СБУ Павло Демчина). ... Департамент, який відповідає за боротьбу з корупцією, прямо займається корупцією. ... "Горіхова мафія", яка працює за участі органів безпеки", - заявив глава ОДА.

Нагадаємо, голова Одеської облдержадміністрації Саакашвілі заявив, що за ним і членами його команди організовано стеження з боку структур СБУ.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі звинуватив управління СБУ у рекеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути