субота, 21 жовтня 2017 21:40

Саакашвілі повідомив про викрадення своїх соратників

Саакашвілі повідомив про викрадення своїх соратників
Екс-голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі. Фото: AP Photo

Екс-голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі заявив, що у Києві зникли його колишній водій Михайло Абзіанідзе та інструктор української Нацгвардї Давид Макишвілі.

"Зараз виявилося, що вийшов з дому і зник мій колишній водій Михайло Абзіанідзе. Вдома його чекають дружина-українка і дочка, а також не виходить на зв'язок мій друг, полковник грузинської армії і активний учасник війни на сході, інструктор української Нацгвардї Давид Макишвілі. Поліція та СБУ кажуть, що вони нічого не знають про місцезнаходження трьох зниклих грузин, які мають до мене відношення", - написав Саакашвілі на своїй сторінці у Фейсбук.

Раніше політик повідомив про затримання колишнього начальника його охорони Георгія Рубашвілі.

"На вулиці 8 озброєних людей схопили колишнього начальника моєї особистої охорони в Грузії Георгія Рубашвіли, коли він виходив з кафе разом зі знайомою. Він живе у Києві, має офіційний дозвіл на проживання, зброї немає. Раніше він допомагав мені по господарству, а зараз залишився у своїх справах", - сказав Саакашвілі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саакашвілі похвалив Коломойського і розкритикував Ахметова

За словами Саакашвілі, викрадення Георгія сталося близько 15:30 і поліція каже, що "він не у них, а СБУ нічого не говорить".

Нагадаємо, під стінами Верховної Ради з 17 жовтня проходить акція протесту соратників екс-губернатора Одеської області, лідера партії "Рух нових сил" Михеїла Саакашвілі і низки інших опозиційних політиків. Мітингують на підтримку так званої "великої політичної реформи": зняття депутатської недоторканності, зміна виборчої системи і створення Антикорупційного суду.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі повідомив про викрадення своїх соратників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути