четвер, 21 січня 2016 13:22

Російський опозиціонер оприлюднить доповідь про Кадирова

Російський опозиціонер оприлюднить доповідь про Кадирова
Російський опозиційний політик Ілля Яшин розповів про підготовку доповіді про діяльність голови Чечні Рамзана Кадирова. Автор: ria.ru

Російський опозиційний політик Ілля Яшин розповів про підготовку доповіді про голову Чечні Рамзана Кадирова. Її назва "Загроза національній безпеці", повідомляє газета "Ведомости".

Презентація доповіді запланована на 23 лютого цього року. В ній буде інформація про біографію Кадирова, включно з його діяльністю в лавах бойовиків в 1990-х роках.

Також в доповіді поширять інформацію про декілька політичних вбивств, до яких, можливо, причетний Кадиров. В ній буде міститися історія формування політичного режиму в Чечні та його особливості, розповів Яшин.

"Доповідь досліджує режим Кадирова з усіх боків. Там піднімають питання корупції, ми оцінюємо, скільки грошей було виділено Чечні за різними програмами і як вони витрачалися", повідомив опозиційний політик.

Інформацію для доповіді беруть з відкритих джерел, але частину даних зібрали колеги опозиціонера в Чечні.

Як відомо, Ілля Яшин активно співпрацював з російським опозиціонером Борисом Нємцовим. Після його вбивства 27 лютого 2015 року Яшин продовжив роботу Нємцова над доповіддю "Путін. Війна" про військовий конфлікт на сході України. Раніше прибічники Нємцова неодноразово заявляли про причетність Кадирова і його оточення до вбивства опозиціонера.

Зараз ви читаєте новину «Російський опозиціонер оприлюднить доповідь про Кадирова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути