Ексклюзиви
вівторок, 24 листопада 2015 12:08

Росіянин отримав три роки суворого режиму за картинки "Вконтакте"

Росіянин отримав три роки суворого режиму за картинки "Вконтакте"
Автор: www.rbc.ru Тульський обласний суд залишив у силі вирок Олександру Ніконову, якого засудили на три роки позбавлення волі в колонії суворого режиму за екстремізм, передає Дождь.

Тульський обласний суд залишив у силі вирок Олександрові Ніконову, якого засудили на три роки позбавлення волі в колонії суворого режиму за екстремізм, передає Дождь.

Суд встановив, що 27-річний Ніконов протягом 2013-2014 років "розмістив на своїй власній сторінці на сайті Вконтакте для публічного перегляду необмеженого кола осіб графічні файли екстремістського та націоналістичного характеру".

Окрім цього, у суді заявили, що засуджений "активно публічно впливав на громадян із метою зародження у них рішучості і прагнення вчинити дії екстремістського характеру відносно зазначених груп осіб".

Олександра Ніконова засудили за статтею "Розпалювання ненависті або ворожнечі, а також приниження людської гідності". 7 вересня 2015 року йому винесли вирок, а 18 листопада суд залишив його без змін.

Зараз ви читаєте новину «Росіянин отримав три роки суворого режиму за картинки "Вконтакте"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути