середа, 09 січня 2013 10:02

Російський мільярдер купив найдорожчий маєток у Малібу за $75 млн

 

Неназвана подружня пара з Росії приблизно за 75 мільйонів доларів придбала маєток на узбережжі Малібу, штат Каліфорнія. Як пише Forbes, це рекордна сума, коли-небудь сплачена за житло в цьому місті.

Як відзначає видання, особняк на березі Тихого океану ніколи не виставлявся у відкритий продаж. За будинок покупці розплатилися готівкою. За даними The Los Angeles Times, деталі угоди можуть бути розкриті лише через кілька тижнів.

Продавцем нерухомості виступив один із засновників інвестиційної компанії Oaktree Capital Management, американський мільярдер Говард Маркс. Він придбав маєток в 2002 році за 31 мільйон доларів. У 2008 році завершилася реконструкція маєтку, якою керував дизайнер Майкл Сміт (творець нового інтер'єру Овального кабінету в Білому Домі).

Маєток розташовується на земельній ділянці в 3,8 гектара. На його території знаходяться головний особняк площею близько 1860 квадратних метрів з 8 спальнями і 14 ванними кімнатами, два гостьових будинки, спортивний зал, тенісні корти і басейн. Протяжність особистого пляжу перевищує 90 метрів.

У серпні 2012 року повідомлялося, що росіянин придбав найдорожчий будинок в окрузі Майамі (штат Флорида) - за особняк на острові в затоці Біскейн він заплатив 47 мільйонів доларів. Особа покупця тоді також не розкривалася (угода була проведена через одну із зареєстрованих в США компаній).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мільярдер чотири дні прожив із трупом дружини

У грудні 2011 року Катерина Риболовлєва, дочка колишнього власника "Уралкалія" Дмитра Риболовлєва, за 88 мільйонів доларів купила 10-кімнатний пентхаус у Нью-Йорку, встановивши рекорд на міському ринку житла. Пізніше звання найдорожчої квартири перейшло до апартаментів в споруджуваному хмарочосі One57 (90 мільйонів доларів).

Зараз ви читаєте новину «Російський мільярдер купив найдорожчий маєток у Малібу за $75 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути