неділя, 01 березня 2015 21:43

Російські спецслужби із квартири Нємцова забрали всі докази присутності армії РФ на Донбасі

Російські спецслужби із квартири Нємцова забрали всі докази присутності армії РФ на Донбасі
slovoidilo.ua

Показове убивство Бориса Нємцова за кілька кроків від Кремля. Одним із перших на смерть найвідомішого російського опозиціонера відреагував той, хто сидить за Кремлівськими стінами і зазвичай тримає паузу в таких дражливих ситуаціях.

Володимир Путін назвав це вбивство замовним і провокативним. І пообіцяв матері Бориса Нємцова знайти злочинців. Про побоювання своєї мами, що Путін вб'є її сина за гострий язик, Борис Нємцов згадував в одному з останніх інтерв'ю. Автор кількох викривальних публікацій про господаря Кремля, Нємцов нині готував інформаційну бомбу - докази присутності Збройних сил Росії на Донбасі. Про це встиг повідомити і друзям, і Петру Порошенку.

Президент України підозрює, що це могло стати однією з причин убивства. Мотиви, версії і чим може обернутися для Росії загадкова смерть одного з найяскравіших лідерів опозиції, ідеться в сюжеті програми ТСН.

Нємцов очолював колону російських опозиціонерів відтоді, як Путін утретє прийшов до влади. Йому не пророкували президентського крісла, він навіть не був незаперечним лідером у роздробленій російській опозиції. Але Борис Нємцов гуртував людей і так яскраво і влучно критикував російський режим, дії Кремля і персонально Путіна, що викликало подив - як так довго лишався на свободі і взагалі живий.

Нємцова вбили під стінами Кремля, де навіть пташка не пролетить непоміченою, де завжди чатують поліцейські, а десятки камер фіксують кожен рух. Напередодні протестного маршу проти політики Путіна, коли кожен опозиціонер, а надто ключовий організатор протесту, яким був Нємцов, під ковпаком. І про плани і пересування спецслужби знають краще за рідну матір.

Зараз ви читаєте новину «Російські спецслужби із квартири Нємцова забрали всі докази присутності армії РФ на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути