вівторок, 13 жовтня 2015 19:30

РФ назвала дивною пропозицію Нідерландів взяти участь у розслідуванні катастрофи Боїнга

РФ назвала дивною пропозицію Нідерландів взяти участь у розслідуванні катастрофи Боїнга
Фото: ria.ru

У Москві називають дивним заклик прем'єр-міністра Нідерландів Марка Рютте до Росії співпрацювати у проведенні розслідування авіакатастрофи, яку зазнав малайзійський "Боїнг". Повідомляє російський "Интерфакс".

"Нам не цілком зрозуміло заяву прем'єр-міністра Нідерландів Марка Рютте про те, що Росії слід співпрацювати повною мірою у проведенні кримінального розслідування обставин катастрофи малазійського "Боїнгу". Цей заклик виглядає тим більш дивно на тлі того, що ми з самого початку були готові підключитися до цієї роботи", - заявила офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова.

"Проте нас під різними приводами не допускали до участі в розслідуванні. І раптом після опублікування доповіді Нідерландського Ради з розслідування питань безпеки з "готовими" висновками потурбувалися співробітництво Росії", - сказала вона.

Як раніше повідомляло агентство АР, прем'єр-міністр Нідерландів закликав РФ до співпраці у визначенні винних у катастрофі малайзійського "Боїнга" 17 липня 2014 року в небі над Донбасом. Рютте пояснив, що на даному етапі пріоритетом стане пошук винних і передача їх судовій владі.

Зараз ви читаєте новину «РФ назвала дивною пропозицію Нідерландів взяти участь у розслідуванні катастрофи Боїнга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути