неділя, 24 листопада 2013 12:31

"Регіонали" зібрали бюджетників та "тітушок" на Михайлівські площі

На Михайлівській площі в Києві з гаслом "Ні євро-гомо-інтеграції" мітингують звезені владою та Партією регіонів пенсіонери, бюджетники та молодь. На площі розташована велика біла куля з написом "Євро = Гомо" і з намальованим перекресленим півнем і прапором ЄС. Навколо цієї кулі водять хоровод.

Станом на 11:40 на площі зібралося більше 5 тис. учасників акції, але люди продовжують підходити. У натовпі чимало осіб у плащах з написом "Янукович – наш президент" і в куртках з написом Russian.

Автор: Фото: tyzhden.ua
 

По периметру стоять молодики спортивної зовнішності і не випускають учасників акції за межі площі. Як повідомлялє кореспондент Тиждень.ua, один із охоронців пояснив, що людей не випускають, тому "вони беруть гроші, а назад вже не повертаються". Паралельно відбувається хода від Оперного театру до Михайлівської площі з синьо-жовтими прапорами. Біля Оперного театру в Києві і до Михайлівської площі припарковані близько 30 автобусів, УСПП ("Українська спілка промисловців і підприємців").

Автор: Фото: tyzhden.ua
 

Організаторами "Прощання з євро-гомо-інтеграцією" проводять Глобальна коаліція за природну сім'ю "Зупини це зараз!", "Батьківський комітет України", "Союз громадян України".

Як повідомлялось, раніше у соціальних мережах з'явилося оголошення про платний набір учасників мітингу проти інтеграції з ЄС 24 листопада в той самий час, коли опозиція планує провести Народне Віче за європейську Україну.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" зібрали бюджетників та "тітушок" на Михайлівські площі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути