середа, 17 червня 2015 12:47

Радикальна партія рятує активістів із Деснянського суду

Спроба активістів потрапити до суду аби допомогти двом затриманим, що стікали кров'ю, закінчилась масовою бійкою.

Як повідомив на своїй сторінці Фейсбук депутат, лідер фракції Радикальної партії Київради Марк Гресь, йому повідомили, що у Деснянському суді міста Києва двоє незаконно затриманих, через порушення їх прав порізали вени, проте жертвам свавілля міліціянтів не було надано жодної медичної допомоги.

"Мені повідомили про двох незаконно затриманих у Деснянському суді, які порізали вени на знак своєї незгоди з утриманням , але жоден міліціонер не посприяв, щоб люди отримали медичну допомогу", - повідомив голова фракції Радикальної партії.

 

Разом з активістами депутат спробував зайти до приміщення суду, проте міліція в грубій формі перешкодила їм у цьому

"Я, разом з іншими членами Радикальної партії, намагався потрапити до приміщення державної установи, але отримав опір в обличчі міліції, що спочатку не давала проходу, а потім ще й затримала активістів супроводжуючи це жорстоким побиттям", - розповідає М.Гресь.

П'ятьох людей було затримано та доправлено до Деснянського райвідділку міліції. За підтримки Народних депутатів від Радикальної партії активістів протягом години відпустили.


Після звільнення затриманих депутати та активісти повернулись до будівлі суду і здійснили ще одну спробу потрапити до приміщення суду, але і на цей раз представники правоохоронних органів жорстоко їх побили.

Проте, коли депутатів все ж таки пропустити до приміщення - затриманих там уже не було. Доля людей, яким не надавали медичну допомогу більше 4 годин, досі лишається невідомою.

Зараз ви читаєте новину «Радикальна партія рятує активістів із Деснянського суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути