пʼятниця, 18 грудня 2009 11:08

"Швидка" не встигла врятувати жінку у заторі на трасі Херсон-Миколаїв

"Швидка" не встигла врятувати жінку у заторі на трасі Херсон-Миколаїв
В автобусі, який прямував за маршрутом Одеса-Нікополь і опинився у заторі на трасі Херсон-Миколаїв, померла 62-річна пасажирка.

Як повідомило джерело в Управлінні з питань надзвичайних ситуацій Херсонської облдержадміністрації, "швидку" допомогу викликали, але проїхати до хворої автомобіль не встиг.

Як повідомлялося раніше, унаслідок сильних опадів і сніжних заметів на автодорозі Херсон-Миколаїв на ділянці Клапая - Посад-Покровське з 17 грудня утворився автомобільний затор. Працюють підрозділи облавтодору, МНС, ДАІ.

За даними Управління МНС у Херсонській області, на 08.00 у регіоні залишаються знеструмленими 35 населених пунктів, 20 населених пунктів без електрозв`язку

Сьогодні в області очікується часом сніг, вдень місцями сильний сніг. Завірюхи. На дорогах ожеледиця. Пориви північно-східного вітру 15-20 м/с.

Станом на ранок п"ятниці епіцентр стихії перемістився з південного регіону України на територію Донецької, Запорізької, Луганської областей, повідомив керівник прес-служби МНС Ігор Кроль.

Так, в результаті сильних снігопадів, у Донецькій області утворилися два затори: на автодорозі Слав"янськ-Донецк-Маріуполь біля села Оленівка (500 машин, 1480 людей), на автодорозі Київ-Харків-Довжанський біля міста Дебальцеве (60 машин, 98 людей). У селах біля місць заторів організовано 5 пунктів обігріву, організовано підвезення палива для автомобілів.

Крім того, тимчасово не працює Донецький аеропорт.

У Луганській області виникли 3 затори: на автодорозі Дебальцеве-Луганськ біля села Чернухіне (40 машин, 87 людей); біля міста Перевальськ (30 машин, 66 людей); на автодорозі Луганськ-Лисичанськ біля міста Тошківка (30 машин, 75 людей).

У Запорізькій області з району Федотової коси (смт Кирилівка) тимчасово відселено 13 людей.

Разом з тим, в Одеській області залишається один затор біля села Старокозаче (50 машин, 95 людейк). МНС інформує, що 80 км. автодоріг повністю розчищено від снігових заметів.

У Херсонській області призупинено рух на автодорозі Херсон-Миколаїв біля села Киселівка (243 автомобілі, 470 людей).

У Миколаївській області, за інформацією МінНС заторів не спостерігається. Продовжується розчищення доріг.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна, УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «"Швидка" не встигла врятувати жінку у заторі на трасі Херсон-Миколаїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути