пʼятниця, 09 квітня 2010 17:48

"Смішний товстун" з Тайваню може стати другою Сьюзен Бойл (ВІДЕО)

"Смішний товстун" з Тайваню може стати другою Сьюзен Бойл (ВІДЕО)

Молодий виконавець з Тайваню може повторити долю непоказної домогосподарки Сьюзен Бойл, яка стала світовою зіркою після шоу "Британія шукає таланти". Пісенний номер "смішного товстуна" Лінь Юй-чуна вже став сенсацією в інтернеті.

24-річний тайванець, котрий брав участь в азіатському пісенному конкурсі "Super Star Avenue", буквально підкорив глядачів і суддів своїм виконанням знаменитої пісні Уітні Х"юстон "I Will Always Love You" з фільму "Тілоохоронець". Причому, як стверджують ЗМІ, цей молодий чоловік уміє пародіювати не тільки вокал Х"юстон, але і голоси Меррайі Кері та Селін Діон.

Нагадаємо, що 48-річна шотландка прокинулася знаменитою після того, як виконала на британському шоу талантів арію I Dreamed а Dream з мюзиклу Les Miserables ("Знедолені"). За один тільки тиждень її ролик на YouTube подивилися 85,2 млн разів, причому майже 20 млн - за дві доби. "Смішний товстун", звісно, поки трохи відстає - його відео набрало близько 2 млн переглядів.

 

.NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «"Смішний товстун" з Тайваню може стати другою Сьюзен Бойл (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути