Ексклюзиви
субота, 08 жовтня 2016 04:15

П'ять облавтодорів виявились неготовими до погіршення погоди

П'ять облавтодорів виявились неготовими до погіршення погоди

За результатами перевірок оголошено догани керівникам п'яти облавтодорів - у Київській, Полтавській, Львівській, Кіровоградській та Дніпропетровській областях через неналежну підготовку доріг до зими.

Повідомляє прес-служба компанії.

Станом на 7 жовтня облавтодори повинні були вже заготовити 60% протиожеледних матеріалів, та у разі раннього погіршення погодних умов, повинні бути в змозі забезпечити безперебійний рух по дорогах загального користування.

У прес-релізі підкреслюється, що не всі облавтодори справляються з цим завданням і при цьому подають в центральний апарат недостовірну інформацію. Приміром, Київська область заготовила тільки 35% солі і 42% піску від річного плану. Більш того, подана інформація в ДАК "Автомобільні дороги України" не відповідала дійсності.

За результатами аналізу поданої звітності по підготовці до зими п'ять керівників дочірніх підприємств автодору Київської, Полтавської, Львівської, Кіровоградської та Дніпропетровської областей отримали догану і два тижні на те, щоб виправити ситуацію із заготівлею матеріалів і вийти на реальні планові показники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ескаватор провалився у старовинний підземний тунель

"Я дуже обурений ситуацією, що склалася. Ніякі виправдання в цьому випадку не працюють. Зима дуже близько. З понеділка виїжджаю по Україні з перевірками. Звіти на папері мене не задовольняють. Керівники, які намагаються приховати правду, також", - цитує прес-служба голови правління компанії "Автомобільні дороги України" Артема Гриненко.

Нагадаємо, напередодні У Києві пробки на дорогах досягли 8 балів. Рух у столиці ускладнюється несприятливими погодними умовами.

Зараз ви читаєте новину «П'ять облавтодорів виявились неготовими до погіршення погоди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути