четвер, 14 січня 2010 10:20

П"яний луганчанин зривав стоп-кран потяга, поки його не висадили

П"яний луганчанин зривав стоп-кран потяга, поки його не висадили
Через надмірне вживання алкоголю один із пасажирів потяга "Київ-Луганськ" влаштував екстремальну поїздку, двічі зірвавши стоп-кран. Про це повідомляє ВЗГ УМВС України на Південній залізниці.

Зокрема, 25-річний чоловік зі своєю дружиною і сином прямував до Луганська. Він відразу ж відправився у вагон-ресторан, де напився, а потім вийшов у тамбур покурити.

Провідники зробили п"яному пасажирові зауваження, на що той відповів достатньо агресивно і почав битися.

"В ході бійки у луганця, напевно, спрацював інстинкт "давай вийдемо". Молодик не придумав нічого кращого, ніж зірвати стоп-кран. Після того, як поїзд зупинився працівникам залізниці і пасажирам вдалося трохи заспокоїти розбійника і потяг попрямував далі", - розповіли у ВЗГ.

Трохи пізніше чоловік випив ще спиртного, вийшов у тамбур і знову зірвав стоп-кран. Тоді про це залізничники повідомили працівникам лінійного відділу на ст. Суми УМВС України на Південній залізниці, які і зняли його з потяга.

За цим фактом ведеться перевірка. Згідно з чинним законодавством, самовільна, без невідкладної потреби, зупинка потяга стоп-краном або в інший спосіб, якщо це створило загрозу загибелі людей або настання інших важких наслідків, передбачає кримінальну відповідальність.

Відповідно до ст. 283 КК України такі дії караються штрафом до п"ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами терміном до двох років, або арештом, терміном до шести місяців, або обмеженням волі терміном до трьох років. Якщо ж такі дії спричинили загибель людей або інші важкі наслідки, вони караються позбавленням волі на термін від п"яти до десяти років, повідомляє proUA.

Зараз ви читаєте новину «П"яний луганчанин зривав стоп-кран потяга, поки його не висадили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути