субота, 19 липня 2014 15:42

"Путін вбив мого сина" - перші шпальти британських газет
1

Фото: pbs.twimg.com/media

"Російські гангстери вбили наших рідних", "Путін вбив мого сина" – із такими заголовками вийшли перші шпальти іноземні ЗМІ. Британські видання напряму звинувачують Путіна та Росію у причетності до катастрофи "Боїнга-777" у Донецькій області.

Частина британців летіли на футбольний матч команди "Ньюкасл Юнайтед".

Як повідомляє "5 канал", у Малайзії поки що не оприлюднюють списки загиблих.

"Авіакомпанія пояснила – не хоче помилитися, тож спочатку поспілкуються з рідними усіх, хто зареєструвався на рейс, потом проведуть упізнання жертв і аж тоді опублікують прізвища", - йдеться у повідомленні.

Як пише The Guardian, прем'єр-міністр Австралії зажадав від Росії пояснень щодо катастрофу. Прем'єр Тоні Еббот застеріг: Росія понесе значну частину відповідальності за загибель літака, на борту якого перебували австралійці.

"Як зараз здається очевидним, він був збитий ракетою "земля-повітря", що надійшла з Росії", - цитує слова політика газета.

Нагадаємо, згідно з даними, оприлюдненими на офіційному сайті авіакомпанії Malaysia Airlines, на борту авіалайнера перебували 192 громадянина Нідерландів (один з них мав подвійне громадянство Нідерланди/США), 44 малайзійці (включаючи 15 членів екіпажу і двох немовлят), 27 австралійців, 12 індонезійців (серед них одне немовля), 10 британців (один із них мав подвійне громадянство Велика Британія/ПАР), чотири німці, чотири бельгійці, три філіппінці, один канадець і один громадянин Нової Зеландії.

Зараз ви читаєте новину «"Путін вбив мого сина" - перші шпальти британських газет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути