неділя, 08 грудня 2013 06:15

Провокація міліції проти побитого "Беркутом" студента вирішена

Провокація міліції проти побитого "Беркутом" студента вирішена
Фото: zaholovok.com.ua

Ситуація з провокацією міліції проти жорстко побитого "Беркутом" під час розгону Євромайдану студента Віталія Кузьменка успішно вирішена.

Про це на своїй сторінці в Фейсбук написав головред Цензор.НЕТ Юрій Бутусов, передає Цензор.НЕТ.

"Ура (не голосно). Ситуація з Віталієм Кузьменко на даний момент успішно вирішена. Слідчо-оперативна група Деснянського РУВС прибула до лікарні, але перед ними на допомогу Віталію прилетіли адвокат Артем Ясиновський, народний депутат Леся Оробець та Валерія Ковалинська з 1 +1. Лікарня загула як вулик!  У результаті, слідчий у супроводі адвоката Ясинівського зайшов до постраждалої, взяв її свідчення - жінка знову заявила, що обікрав її студент з прикметами Віталія Кузьменка (який насправді не входив в палату), і сказав:

"Ну раз ми у нього провели обшук, нічого не знайшли, то вибачте..." Міліція не стала заходити в палату Віталія, і миттєво покинула лікарню . Разом з людиною в цивільному - "цивільним чоловіком", так сказати, який раптом різко зняв всі свої претензії", - написав журналіст.

"Провокація здулася так само раптово, як і почалася. Залишається питанн : а чому б міліції не перевірити за підозрою в шахрайстві нібито потерпілу жінку, яка вказала прикмети Віталія, хоча він не входив в палату? Чи не була вона раніше на обліку? Очевидно, що б сталося, якби не швидка допомога інтернета, ТБ і депутата. Спасибі всім за дружбу - ми допомогли врятувати невинну людину - а це вчинок на наші часи. Спасибі вашим репостам! Спасибі Артему Ясинівському! Спасибі Лесі Оробець! Спасибі супершвидкісним редакторам 1 + 1, і реактивній Валерії Ковалинській!", - додав Бутусов.

"Віталій Кузьменко прийняв заспокійливе. Людині з черепно-мозковою травмою не можна підвищувати тиск - це загроза здоров'ю. Давайте йому всі побажаємо якнайшвидшого одужання! Спасибі всім, ви круті!", - розповів журналіст про стан студента, після спроби провести провокацію.

Також Юрій Бутусов розповів подробиці провокації проти студента Кузьменко.

"Разом з нарядом міліції в палату зайшов невідомий чоловік у цивільному, які попрямували відразу до Віталія - саме він на підвищених тонах різко зажадав від Віталія зізнатися в крадіжці телефону, і піти до палати, де сталася крадіжка. Однокурсниця Віталія запитала у штатського: " Ви хто?!" А співробітник міліції сказав: "Це цивільний чоловік обкраденої жінки!" На питання: "А на якій підставі Ви звинувачуєте Віталія?"міліціонери відповіли: "Дві жінки з цієї палати описали прикмети викрадача - довге чорне волосся, перев'язана рука, тапочки такого-то кольору", - написав журналіст.

"Тобто, палата, де сталася крадіжка, знаходиться на 6-му поверсі. Віталій лежить на 3-му. За 45 хвилин міліція отримала виклик, приїхала в лікарню, провела опитування свідків, склала опис, провела оперативно-слідчі дії, встановила особу підозрюваного, і з'явилася для проведення обшуку! Браво! Для порівняння: винних у звірячому побитті Кузьменка на Євромайдані не можуть ставити впродовж 8 діб!", - розповів Бутусов і додав, що "цивільний чоловік", який не представився, поводиться з міліціонерами по-панібратськи.

Зараз ви читаєте новину «Провокація міліції проти побитого "Беркутом" студента вирішена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути