неділя, 19 лютого 2017 23:15

Протести у Києві: ситуація стабілізувалася

Протести у Києві: ситуація стабілізувалася
Фото: 24 Канал

Ситуація у центрі Києва після зіткнень між правоохоронцями та учасниками "блокадного віча" стабілізувалася, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Близько сотні "блокадників", серед яких нардепи від "Самопомочі" Семен Семенченко та Єгор Соболєв, перебувають біля Стели Незалежності на Майдані та обмірковують план подальших дій.

Зокрема, обговорювалась ідея організувати штаб учасників і прихильників блокади торгівлі з окупованими територіями. Семенченко закликав громадян, що підтримують "блокадників", приходити на Майдан ввечері у неділю та збиратися на віче у понеділок, 20 лютого. У спільноті "штабу блокади" у Facebook також повідомили про наміри зібратися на Майдані ввечері у понеділок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У поліції розповіли про події в центрі Києва

Прилеглі до Майдану вулиці й далі охороняють правоохоронці, які стоять кордонами на Хрещатику, з боку Європейської площі, на Інститутській і на перетині вулиць Інститутської та Банкової.

Увечері 19 лютого у Києві на вул. Інститутській між учасниками "блокадної акції" та правоохоронцями сталася словесна перепалка і штовханина, а на Майдані мітингувальники провокували правоохоронців та зламали металеву рамку.

Зараз ви читаєте новину «Протести у Києві: ситуація стабілізувалася». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути