середа, 13 січня 2016 06:23

Прокуратура РФ перевірить фонд Навального

Прокуратура РФ перевірить фонд Навального
Фото: Уніан

Генеральна прокуратура Росії включила Фонд боротьби з корупцією (ФБК) опозиціонера Олексія Навального до реєстру організацій, де у 2016 році будуть проведені перевірки.

Про це 12 січня повідомили у прес-службі російської Генпрокуратури.

"Слідчі Генпрокуратури планують перевірити відповідність діяльності організації цілям, передбаченим її установчими документами і законодавству Росії. Перевірку проводитимуть у серпні 2016 року упродовж 20 робочих днів", - йдеться у повідомленні.

Сам Навальний вже заявив, що попри це ФБК не зупиниться.

"На сайті генпрокуратури ФБК вже видно як внесений до реєстру перевірок. Нам не звикати. Сьогодні ось і Пресненський суд відхилив наш позов до Чайки вже втретє. Всього вже з десяток відмов. Ми теж "послаблювати хватку" не плануємо", – написав він на своєму сайті.

Нагадаємо: Фонд боротьби з корупцією 1 грудня опублікував розслідування, автори якого звинувачують членів сім'ї генпрокурора РФ Юрія Чайки й низку чільних працівників прокуратури в корупції і побудові бізнесу "на здирництві, "відкатах" і рейдерстві", а також у зв'язках зі злочинними угрупованнями. Чайка всі звинувачення відкидає.

Зараз ви читаєте новину «Прокуратура РФ перевірить фонд Навального». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути