четвер, 17 листопада 2016 16:18

Пробачаю всім, хто проти мене веде брудну кампанію - Тимошенко

Пробачаю всім, хто проти мене веде брудну кампанію - Тимошенко

Юлія Тимошенко заявила, що пробачає всіх, хто на замовлення влади використовує проти неї брудні методи політичної боротьби, бо є віруючою людиною.

На цьому лідерка "Батьківщини" наголосила в ефірі телеканала "112 Україна", відповідаючи на запитання журналістів щодо інформаційної атаки, яку останнім часом ведуть проти неї.

"Я звикла ще під час режиму Януковича, що коли я говорю реалістичні речі, які є злочином, то зі мною розправляються. Аж до в'язниць! Режим Порошенка і він сам – цьому не виняток", – сказала Тимошенко.

Вона також звернула увагу: "Подивіться: хто на мене найбільш оскаженіло нападає, той працює на те, щоб зберегти цей корупційний режим, зберегти Порошенка і прикрити його оборудки".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніякі триметрові паркани не допоможуть владі ігнорувати вимоги людей - Тимошенко

Політик переконана, що саме з корупційних коштів режим Порошенка сплачує послуги тим, хто "не має моралі, совісті і хто готовий за якісь преференції рвати зубами президентських опонентів".

Юлія Тимошенко також звернулася до людей з проханням уважно стежити за інформаційними атаками влади і навчитися розрізняти, "де є брудна пропаганда, а де реальні речі, які потрібно знати".

"Я пробачаю всім людям, які використовують проти мене брудні методи політичної боротьби. І я ніколи не буду на це відповідати прямолінійно. Я - віруюча людина, і надалі робитиму свою, як я вважаю, праведну справу. А кожна людина хай відповідає за свої вчинки", – наголосила вона.

Інтенсивну брудну інформаційну атаку проти себе Юлія Тимошенко пояснює тим, що "Батьківщина" розслідує "черговий колосальний злочин влади із майном та вкладами знищених владою 83 банків".

"Коли я розпочала працювати з ошуканими вкладниками банку "Михайлівський", то ми знайшли інформацію, яка стала справжньою бомбою: знищили 83 банки, в 68 з них забрали усі активи, які є дуже ліквідними – на 448 мільярдів гривень", – розповіла голова фракції деталі колосальної оборудки голови НБУ Валерії Гонтаревої та керівника Фонду гарантування вкладів Костянтина Ворушиліна, які належать до президентського оточення.

Зараз ви читаєте новину «Пробачаю всім, хто проти мене веде брудну кампанію - Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути