субота, 26 грудня 2015 04:41

Природні пожежі паралізували життя кількох містечок на півдні Австралії

Природні пожежі паралізували життя кількох містечок на півдні Австралії
Фото: 24tv.ua

Сильні природні пожежі паралізували життя декількох австралійських туристичних містечок, розташованих біля узбережжя океану в 120-150 км на північний захід від Мельбурна.

Як повідомила голова управління надзвичайними ситуаціями штату Вікторія Крейг Лепслі, у п'ятницю ввечері і минулої ночі вогонь знищив більше 50 невеликих будинків у населених пунктах на захід від міста Лорн, передає "УНН".

Більш точними даними влади поки не мають, бо є пожежники, які продовжують вести боротьбу з вогнем. Повідомлень про потерпілих і жертви поки не надходило - туристи були заздалегідь повідомлені про пожежі, що насуваються і більшість людей своєчасно залишили небезпечні райони.

В Австралії зараз розпал літа і багато хто за традицією вирушили на різдвяні канікули в курортні міста, розташовані на березі океану. Суха, спекотна і вітряна погода, що встановилася на півдні країни, стала причиною виникнення численних природних пожеж у штаті Вікторія і на острові Тасманія.

Зараз ви читаєте новину «Природні пожежі паралізували життя кількох містечок на півдні Австралії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути