пʼятниця, 28 травня 2010 13:29

Працівники Маріупольського меткомбінату можуть отримати за акції по $ 10 тис

Працівники ММК ім. Ілліча можуть отримати за свої акції близько 10 тис. доларів.

Як заявив 26 травня 2010 в "Інтерфакс-Україна" представник "Формігос Холдинг ЛТД" (Кіпр) Борис Подольський, який представляє інтереси великого російського концерну, який придбав 100% акцій ЗАТ "Ілліч-Сталь", основного акціонера ВАТ "Маріупольський металургійний комбінат ім . Ілліча ", працівники підприємства, можуть отримати за свої акції - з урахуванням бонусів та інших нарахувань - близько 10 тис. доларів.

"Попередньо проаналізувавши ситуацію, пов'язану з виплатами, обіцяними працівникам комбінату за акції в залежності від трудової участі, ми можемо говорити про те, що суми цих виплат могли б досягти 10 тис. дол на одного робітника. Ми знаємо, що на підприємстві є кілька десятків досвідчених менеджерів і сподіваємося співпрацювати з ними без усіляких проблем ", - сказав Подольський.

При цьому представник компанії "Рівейн ЛТД" Ілля Горн, який також представляє інтереси російського концерну підкреслив, що заробітна плата на ММК ім. Ілліча сьогодні нижче зарплат на інших меткомбінатах, тому однією з цілей нового власника буде підвищення зарплати.

Крім того, за його словами, новий власник ММК ім. Ілліча виступає проти скорочення чисельності трудового колективу підприємства на 30 тис. чоловік, про що неодноразово заявляли на меткомбінаті.

Нагадаємо, 26 травня 2010 року в ході прес-конференції в "Інтерфакс-Україна" представник компанії "Формігос Холдинг ЛТД" (Кіпр) Борис Подольський заявив, що компанії "Формігос Холдинг ЛТД", "Рівейн ЛТД", а також кілька інших компаній викупили 100% акцій ЗАТ "Ілліч-Сталь", якому належить близько 90% акцій ММК ім. Ілліча.

При цьому він уточнив, що операція була здійснена в травні 2009-го року, проте згідно з умовами підписаного між покупцем і продавцем договору, вона не підлягала оголошенню протягом одного року.

Зараз ви читаєте новину «Працівники Маріупольського меткомбінату можуть отримати за акції по $ 10 тис». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути