вівторок, 28 липня 2009 18:06

Пожежники врятували жінку, яка тиждень просиділа в туалеті

Пожежники врятували жінку, яка тиждень просиділа в туалеті

Мешканка Австралії провела сім днів в туалеті власного будинку недалеко від Іпсвіча, оскільки не могла самостійно відкрити двері. Про це пише австралійська TheQueenslandTimes.

У минулу неділю, 26 липня, Майкл Хіберд, який проживає по сусідству з 67-річною пенсіонеркою, почув крики про допомогу. Він переліз через огорожу, і жінка пояснила йому крізь двері, що впала в туалеті о третій ранку минулої неділі, і з тих пір не може звідти вибратися.

На місце події прибули поліцейські і пожежники. Вони зламали двері будинку і відкрили туалет. З"ясувалося, що жінка застрягла на підлозі в тісному приміщенні, двері якого відкривалися всередину. Пенсіонерка поводилася дуже спокійно, але відчувала себе погано.

Як з"ясувалося, вона страждала від діабету, до того ж, за тиждень її організм був сильно зневоднений. Немолоду жінку доставили в лікарню.

Майкл Хіберд заявив журналістам, що ситуація, що склалася, на жаль, є типовою для сучасних людей, які звикли не звертати уваги на сусідів. Він признався, що хоча знав, що поряд живе самотня немолода жінка, ніколи не відвідував її, і навіть жодного разу не бачив, щоб вона забирала свою пошту.

Хіберд пообіцяв, що коли його сусідка повернеться з лікарні, він регулярно заходитиме, щоб переконатися, що з нею все гаразд.

За матеріалом Лента.Ру

Зараз ви читаєте новину «Пожежники врятували жінку, яка тиждень просиділа в туалеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути