пʼятниця, 31 жовтня 2014 10:54

"Пореченков не мав права брати в руки зброю" - глава Спілки журналістів Москви

"Пореченков не мав права брати в руки зброю" - глава Спілки журналістів Москви
Фото: tsn.ua

Глава Спілки журналістів Москви Павло Гусєв розкритикував актора Михайла Пореченкова, відео за участю якого було опубліковано на YouTube, де актор стріляє з кулемета. При цьому на голові у Пореченкова - каска з написом "Преса".

"Мені як голові Спілки журналістів Москви це гірко і прикро, коли однією миттю руйнується те, за що ми боролися останні роки щодо захисту журналістів", - сказав Гусєв.

"Ми так довго домагалися, щоб наші кореспонденти носили бронежилети, щоб їм видавали каски, і раптом приходить людина, яка одягає цю уніформу і починає стріляти. Якщо завтра або післязавтра, не дай бог, будуть вбиті або поранені наші журналісти, нехай Пореченков знає, що їх кров - на його руках, і що він не мав права брати в свої руки зброю", - заявив глава Спілки журналістів Москви.

Між тим, в керівництві самопроголошеної Донецької народної республіки у зв'язку з опублікованим напередодні відеороликом висловили сумнів щодо участі актора в реальних бойових діях на Донбасі.

"Кадри, які з'явилися в інтернеті, - це, швидше за все кіношна зйомка", - заявив перший віце-прем'єр ДНР Андрій Пургин. На його думку, запис постановочний і в реальних бойових діях Пореченков участі не приймав.

Зараз ви читаєте новину «"Пореченков не мав права брати в руки зброю" - глава Спілки журналістів Москви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути