понеділок, 22 лютого 2010 13:15

Польща звинуватила Росію у шпигунстві

Польща звинуватила Росію у шпигунстві

Літак Росії шпигував за військовими навчаннями в Польщі - стверджують поляки. Нещодавно польські ЗМІ опублікували запис з радара, на якому зображений російський шпигунський літак, який стежив за навчаннями польcкой армії.

Влітку минулого року армійські радари засікли літак поблизу польського узбережжя Балтійського моря - літак летів над водою на висоті всього близько 300 м.

В результаті перевірки, виявилося, що літальний апарат не належить ні польській армії, ні будь-кому з союзників Польщі з НАТО. На думку польських військових, це був російський розвідувальний літак СУ24МР.

Саме в цей час неподалік проходили навчання польських військ ППО і, на думку військових, метою російського літака було перевірити розташування радарів в регіоні. Зорієнтувавшись, що його засікли, літак негайно відлетів, повідомляє "Радіо Свобода".

Досі польські військові не розголошували цей інцидент, однак, як повідомили журналістам в Міноборони Польщі,  останніми роками  активність російськой сторони по спостереженню за Польщею значно зросла.

Газета.Ru

Зараз ви читаєте новину «Польща звинуватила Росію у шпигунстві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути