пʼятниця, 25 вересня 2015 16:45

Повне місячне затемнення буде видно на заході

Повне місячне затемнення буде видно на заході

У понеділок, 28 вересня, матимемо повне місячне затемнення. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла харківський астролог Олена Максимова.

"О 5.45 затемнення буде видно на заході, - говорить Максимова. - Не плануйте нічого на понеділок і вівторок. Люди почуватимуть себе роздратованими. Самопочуття погіршиться. Організм реагує на затемнення як на магнітні бурі. Більше часу приділіть відпочинку, важливі справи перенесіть на кінець тижня".

За словами астролога, триває період ретроградного Меркурія.

"Важко даватиметься інтелектуальна діяльність, - каже Олена. - Губитимуться листи. Марно шукати спільну мову зі співрозмовником. Це аварійно небезпечний період. Не дозволяйте емоціям керувати вами. Після з'ясування стосунків не сідайте за кермо".

Як зауважила астролог, повне місячне затемнення матиме вплив на всі знаки зодіаку.

"Овнам не варто допускати спонтанних рішень. Наробите багато помилок, - розповідає Максимова. - Тілець повинен утриматися від азартних ігор і алкоголю. Це може перетворитися у шкідливу звичку, від якої важко буде відмовитися. Близнюки ризикують викинути гроші на вітер, якщо погодяться на авантюрні пропозиції нових знайомих. Для Рака це вдалий час, аби задуматися над тим, що гальмує збільшення заробітків".

За словами астролога, Лев проявлятимете не найкращі риси свого характеру.

"Леви будуть жадібними і схильними до пліткарства. Ризикують відштовхнути від себе друзів. Діва повинні прислухатися до думок інших людей. Інакше їх можуть обійти конкуренти, які більше відкриті до нового, - каже Максимова. – У Терезів покращиться фінансова ситуація, Скорпіони добре зароблять завдяки своїм ораторським здібностям. Стрілець матиме успіх у бізнесі, якщо не поспішатиме під час переговорів. Козеріг повинен бути обережніший з новими знайомими. Серед них будуть люди хитрі та підступні".

Водоліям палки в колеса можуть ставити колеги та сусіди. Зупинити конфлікт допоможе жарт чи комплімент. Риби зроблять для себе висновок, хто чого вартий. Притягуватимуть до себе людей добрих і надійних.

Зараз ви читаєте новину «Повне місячне затемнення буде видно на заході». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути