середа, 23 грудня 2015 13:50

Поліцейським довіряють все більше людей

Поліцейським довіряють все більше людей

Рівень довіри населення до патрульної поліції зріс на 80%. Про це свідчать дані внутрішнього моніторингу Департаменту патрульної поліції.

Так, системно збільшується кількість дзвінків на "гарячу лінію". Якщо в жовтні було отримано 4625 дзвінків, то в листопаді - вже 5 537.

"Той факт, що все більше людей звертається за допомогою до патрульних, свідчить про зростаючий рівень довіри до правоохоронців", - вважають в патрульній поліції.

В цілому статистика відображає загальну позитивну динаміку за всіма показниками роботи національної поліції за 2015 рік. Значно зросла швидкість прибуття на місце події, в середньому по Києву цей показник становить 9 хвилин 27 секунд. Збільшення оперативності реагування дало поліцейським можливість по гарячих слідах затримати в Києві понад 450 зловмисників. Усього з моменту запуску патрульні відпрацювали понад 500 тисяч завдань.

Патрульним також вдалося довести, що для них немає "ні своїх, ні чужих, якщо порушив - відповідай за законом", зазначають в патрульній поліції.

Активна стадія реформування національної поліції почалася менш як шість місяців тому і ще не закінчилася в частині регіонів, але загальні показники вже досить позитивні. До процесу очищення лав поліцейських активно підключається громадськість, беручи участь у роботі атестаційних комісій, проведення розслідувань за фактами порушень правоохоронцями.

Реформа національної поліції вважається однією з найуспішніших ініціатив 2015 року.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейським довіряють все більше людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути