пʼятниця, 25 листопада 2016 19:15

Платинові Стандарти Platinum Bank визнані найкращими на Всеукраїнській практичній конференцій "HR стратегії: Неформальне навчання"

Платинові Стандарти Platinum Bank визнані найкращими на Всеукраїнській практичній конференцій "HR стратегії: Неформальне навчання"

У Києві відбулася Всеукраїнська практична конференція "HR стратегії: Неформальне навчання". 10 спікерів з унікальним досвідом в сфері управління персоналом поділилися кращими практиками навчання, реалізованими в своїх компаніях, розповіли про сучасні тренди неформального навчання та програми розвитку майстерності, як персоналу, так і менеджменту організації.

Дмитро Стефанович, начальник управління навчання, розвитку та контролю якості Platinum Bank презентував практичний кейс "Платиновий менеджер: комплексна програма розвитку менеджерів Platinum Bank".

Під час виступу спікер розповів, як оцінити результати ціннісно-орієнтованого менеджменту в роботі команди за допомогою аналізу залучення співробітників і зворотного зв'язку від персоналу. Також, на прикладі Platinum Bank, було проаналізовано, як існуючі в компанії Платинові Стандарти та максимально ефективне використання внутрішніх ресурсів банку впливають на особисте зростання кожного співробітника та, у той же час, допомагають створювати якісний продукт для клієнта.

За підсумками виступів, слухачі та учасники конференції визнали кейс Дмитра Стефановича кращим, він посів перше місце за результатами голосування.

Зараз ви читаєте новину «Платинові Стандарти Platinum Bank визнані найкращими на Всеукраїнській практичній конференцій "HR стратегії: Неформальне навчання"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути