субота, 25 січня 2014 02:25

Підприємці Криму виступили проти "диктату Партії регіонів"

Підприємці Криму виступили проти "диктату Партії регіонів"
Головний корупціонер Криму Володимир Константинов, - вважають у русі бізнесменів і підприємців "За Крим, без корупції!" Фото: tavrijci.org

Кримські підприємці виступили на підтримку українців Майдану і всіх, хто бореться з диктатурою влади. Про це йдеться в офіційній заяві руху "Крим без диктатури".

"Сьогодні ми бачимо відчайдушну боротьбу всього українського народу проти реально затвердженої системи диктатури у владі. Режим Януковича через понаїхавших " донецьких " реально монополізував владу на півострові, знищив весь малий і середній бізнес в Криму. Корупційності схеми влади досягли свого піку - ми втомилися мовчати, але ми боїмося за своє життя. У Криму реально захистити нас нікому. На жаль реальної політичної опозиції на півострові немає. Але є громадянська, яка тільки зароджується."

Підприємці руху заявляють, що бояться виступити відкрито, так як ніякого захисту в Криму не чекають ні від кого. Але вони обурені тим, що парламент Криму і Володимир Константинов підтримує владу від імені всіх кримчан.

"Нас постійно лякають такими гучними словами як "бандерівці", "неонацисти", "фашисти", "рухівці",  "свободоци", "меджлісівці". Ми, сьогодні, побачили справжнє обличчя "фашизму " - це "Беркут", який вбиває людей, який організовує тортури, який захищає диктаторський режим влади, який змінив присяги на вірність українського народу, на вірність держави України. Хто давав право Константинову говорити від більшості кримчан про введення надзвичайного стану, хто йому давав право говорити про те, що хтось "порушує порядок у країні". Злодій, який намагається захистити кримчан від незрозуміло чого, - не може бути нашим представником. Він захищає своє індивідуальне обличчя в очах "олігархічного донецького клану". І це - свята правда, яку ви, кримчани знаєте і мовчите."

Бізнесмени закликали людей не піддаватися на провокації і не вірити "донецькій" пропаганді.

"Вони брешуть нам постійно, вони відбирають у нас бізнес , вони змушують нас платити хабарі, вони готові нас знищити. Вся країна подняласть проти режиму авторитаризму і диктатури. Ми повинні самі захистити свою Автономію, своє право на спілкування і знання російської мови не від "перевороту", а від негідників у владі, які переступили всі закони і створили диктаторський режим в країні, а сьогодні "нахабним чином" спекулюють на цьому. Ми сьогодні не відкриваємо своє обличчя - тому, що місцева кримська влада, використовуючи міліцію, прокуратуру і суди, реально може організовувати нам переслідування. Але ми: бізнесмени, підприємці, починаємо об'єднуватися в єдину монолітну структуру, в єдиний рух "За Крим, без диктатури". І знайте - Майдан - ми з Вами."

Зараз ви читаєте новину «Підприємці Криму виступили проти "диктату Партії регіонів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути