вівторок, 12 липня 2016 23:23

Підозрювані у вбивстві Бузини розповіли, як у них силоміць брали аналізи ДНК

Підозрювані у вбивстві Бузини розповіли, як у них силоміць брали аналізи ДНК

Підозрювані у вбивстві журналіста Олеся Бузини Андрій Медведько і Денис Поліщук розповіли про те, як у них примусово брали аналізи ДНК. Про це йдеться на відео, яке опублікували на YouTube.

"Ми сказали, що ми не відмовляємося надавати зразки ДНК... Але відмовляємося брати участь в незаконних слідчих діях", - розповів Медведько.

Після цього підозрюваним показали постанову, де суд нібито дозволив примусово взяти зразки. Але про засідання, на якому це вирішили, не знав ніхто. Потім у приміщення увірвався спецназ "КОРД".

"Нас з Денисом по-звірячому поклали на підлогу... У мене досі є сліди крові, і у нього є сліди крові... Це відбувалося в прокуратурі в кабінеті № 13... Великий кабінет. Поки мене з Денисом тримали і душили спецназівці, жінка порізала мені руку. Те ж саме зробили і з Денисом... Ні про яку стерильність мова не йшла. Був шум, була справжня бійка", - наголосив Медведько.

"Зараз я переживаю за своє життя тому, що сьогодні мене мало не вбили. Я мало не зомлів. Я не знаю, чим це могло закінчитися", - зазначив Медведько.

"Були тортури і приниження нашої гідності. Ми вважали, що нас взагалі хочуть вбити. Дії, які відбувалися - це грубе порушення прав і норм правосуддя", - додав Поліщук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд відпустив підозрюваних у вбивстві Бузини

Нагадаємо, що сьогодні в будівлі слідчого управління прокуратури Києва побили підозрюваних у вбивстві журналіста Олеся Бузини Андрія Медведька і Дениса Поліщука. Адвокат повідомив, що у них примусово відібрали зразки крові і зразки слини, які вони відмовлялися надавати.

Зараз ви читаєте новину «Підозрювані у вбивстві Бузини розповіли, як у них силоміць брали аналізи ДНК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути