пʼятниця, 04 вересня 2009 12:21

Підліток, який плаче кров"ю, просить про допомогу (ФОТО)

 
15-річний Калвіно Інмен з Теннессі був вимушений виступити по національному телебаченню зі зверненням за діагностикою і лікуванням захворювання, яке мучить його вже декілька років. Тричі на день підліток плаче кров"ю. Проте медики не можуть виявити причину рідкісного явища.

Криваві сльози з"являються у Калвіно раптово, причому кровотеча може тривати до однієї години. За словами підлітка, іноді вони відчуваються як звичайна сльозотеча, а іноді супроводжуються печінням в очах. Через "кривавий плач", який періодично наступає під час шкільних занять, більшість однокласників вважають Інмена "одержимим дияволом".

Мати підлітка Теммі Майнетт неодноразово зверталася до лікарів з приводу стану сина. Йому виконували магнітно-резонансну томографію, комп"ютерну томографію, УЗД та інші дослідження, проте виявити причину "кривавого плачу" так і не вдалося.

На заклик вже відгукнувся офтальмолог Джеймс Флемінг з Гамільтоновського інституту ока в Мемфісі. Фахівець повідомив, що в своїй практиці йому доводилося стикатися з декількома випадками так званої гемолакрії, яка спостерігається у Інмена. Медик сподівається, що зможе допомогти підліткові, повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «Підліток, який плаче кров"ю, просить про допомогу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути