понеділок, 03 лютого 2014 01:29

Перший випадок покарання дитини за гей-пропаганду стався в Росії

Перший випадок покарання дитини за гей-пропаганду стався в Росії
Фото: news.mail.ru

Перший випадок залучення дитини до відповідальності за гей-пропаганду серед дітей зафіксовано в Росії, передає УНН з посиланням на російські ЗМІ.

У постанові комісії у справах неповнолітніх одного з маленьких міст Брянської області від 16 січня цього року, вказується, що в листопаді в ході якоїсь "профілактичної роботи" виявлено учениця 9 класу, яка "відкрито визнає себе особою нетрадиційної сексуальної орієнтації".

Також, за твердженням комісії, дівчинка "систематично поширювала інформацію, спрямовану на формування у неповнолітніх спотвореного уявлення про соціальну рівноцінність традиційних і нетрадиційних сексуальних відносин".

У постанові також зазначається, що дівчинка не гвалтувала своїх однолітків ("сексуальних посягань на статеву недоторканість неповнолітніх не робить"), тому в порушенні проти неї кримінальної справи відмовлено. У підсумку було вирішено обрати таку міру відповідальності, як попередження, і поставити дівчинку на облік до комісії у справах неповнолітніх.

Нагадаємо, заборона гей-пропаганди серед дітей набула чинності у Росії влітку минулого року, але до сьогоднішнього дня не було відомо ні про один випадок покарання за неї самих дітей.

Зараз ви читаєте новину «Перший випадок покарання дитини за гей-пропаганду стався в Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути