вівторок, 29 листопада 2016 21:41

Переселенку Віолету Нестеренко травмували лікарі

Віолета Нестеренко, 3,5 роки, має вроджену аномалію розвитку центральної нервової системи. Дівчинка не розмовляє, не вміє ходити, сидіти та жувати. Після МРТ та комп'ютерної томографії лікарі не змогли встановити, що спричинило таке відхилення. Батьки вважають, що дитину травмували лікарі під час пологів.

 

"Вагітність проходила добре. Віолета була крупною дитинкою, мала вагу 4200 кг та зріст 54 см. За 2 тижні до пологів на УЗД сказали, що все добре. На 40 тижні мене поклали у пологовий. Почали відходити води, а переймів не було. Це було 8-9 травня, вихідні. До мене ніхто не дивився. Наступного дня, коли лікарі прийшли на роботу — сказали терміново стимулювати пологи. Акушер якимись щіпцями намагалася пробити водяний міхур. За 2 години народилася донька. Була фіолетового кольору, і не плакала, а тихенько стогнала. Коли я подивилася на її голівку — там була повністю обдерта шкіра. Певно, акушерка царапала тими ножицями не піхур, а дитячу голову. Думаю це, і 2 доби без води — викликало таке відхилення", - каже мама дівчинки, Наталія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мамі 12 дітей потрібно зібрати 80 тис грн на лікування

У 2014 році родина Нестеренків переїхала із Алчевська Луганської області до Одеси. Винаймають житло. Віолета — наймолодша донька. Крім неї сім'я виховує 16-річну Аліну та Яну, 8 років. Працює у родині тільки батько, він водій-далекобійник.

Найдешевше обстеження та лікування родині запропонувала російська клініка. До 9 грудня необхідно зібрати 200 тис рублів (близько 80 тис грн). Це великі гроші для родини, тому змушені звертатися по допомогу.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку - 5168 7554 0134 6917 Нестеренко Наталія Валеріївна.

Контакти мами +38(050)619 83 97.

Зараз ви читаєте новину «Переселенку Віолету Нестеренко травмували лікарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути