пʼятниця, 30 січня 2009 18:41

Перед пенсією Кондоліза Райс зібралася заміж (ФОТО)
7

Колишній прем'єр-міністр Великої Британії Тоні Блер
Прем'єр-міністр Лівану Фауд ас-Сіньора
Екс-президент Франції Жак Ширак
Колишній держсекретар США, Кондоліза Райс, шукає кохання. У колишнього союзника екс-президента Джорджа Буша з"явилася маса вільного часу. Тепер пані Райс витрачатиме його на пошуки романтики. Як і багато жінок, які живуть в розвинених країнах, Кондоліза Райс між кар"єрою і особистим життям обрала перше в ролі правої руки Буша.

Протягом чотирьох років особистому життю завжди відводилося друге місце, але тепер пора зосередитися на собі.

54-річна Кондоліза Райс, яка за останній рік відвідала 84 країни і подолала більше мільйона миль, жодного разу не зупинилася, аби зосередитися на комусь особливому.

Але все може змінитися, коли вона повернеться назад читати лекції в Стенфордському університеті в Каліфорнії.

Під час ранкового ток-шоу популярного журналу "Погляд", ведучою якого є Вупі Голдберг, екс-держсекретар сказала: "Люди говорять: "Ви так важко працюєте і стільки приділяєте часу своїй кар"єрі, що часу на особисте життя майже не залишається". Але вся правда в тому, що я ніколи не знаходила людини, за яку б хотіла вийти заміж. Але це не означає, що я не хотіла б цього".

Пані Райс, яка була заручена в 70-х роках, розкрила деякі деталі свого особистого життя, можливо, сподіваючись зацікавити своїх майбутніх чоловіків.

Вона розповіла, що є великим фанатом шоу "Американський ідол" і з нетерпінням чекає чергової серії, коли може розслабитися на дивані перед телевізором. Кондоліза була дуже рада познайомитися особисто з переможцем шоу, Девідом Куком.

Вона також повідала про своїх батьків і про своє минуле. Зокрема про те, що в Бірмінгемі, штат Алабама, де Райс народилася та виховувалась, співтовариство страждає від расової сегрегації.

"Я вдячна своїм батькам і Богу за кожен прожитий день з ними. Батьки дали мені зрозуміти, що расизм - це не моя проблема, а когось іншого".

Тепер, коли її дні в Білому Домі позаду, Райс було запропоновано подумати над деякими суперечливими діями адміністрації Джорджа Буша, такими як реакція на ураган "Катріна" і війна в Іраку. "Я не думаю, що хто-небудь на іншому рівні уряду був підготовлений до таких розмірів і масштабів урагану. Це було найбільш руйнівним стихійним лихом, що ми пережили. По-справжньому мене розгнівало те, що деякі люди думали, що президент Буш дозволив цьому статися тому, що більшість жителів Нового Орлеана - чорношкірі."

Кондоліза Райс не зізналася, про що вона жалкує найбільше, але вона визнала певний жаль з приводу війни в Іраку. "У такий час ви приймаєте багато рішень під великим тиском. Ви робите хороші дзвінки, робите погані. А історія покаже, які з них були дійсно хорошими." Але на питання, що найбільше цікавило глядачів, про те, чи голосувала Райс на виборах президента за Барака Обаму, так і залишилося відкритим. Кондоліза лише сказала: "Прийде час і ми зможемо поговорити про мої політичні переконання."

За матеріалом Daily Mail

Переклад Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Перед пенсією Кондоліза Райс зібралася заміж (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути