неділя, 06 грудня 2009 13:54

Пентагон загубив Усаму бін Ладена

Пентагон загубив Усаму бін Ладена

США не мають в своєму розпорядженні достовірної інформації про те, де знаходиться лідер міжнародної терористичної організації "Аль-Каїда" Усама бін Ладен, повідомляє британська телерадіокорпорація ВВС з посиланням на міністра оборони США Роберта Гейтса.

"Насправді ми не знаємо, де знаходиться Усама бін Ладен, інакше ми б спробували схопити його", - заявив глава Пентагону в інтерв"ю журналістам, яке транслюватиметься на американському телеканалі ABC в неділю.

На минулому тижні затриманий в Пакистані екстреміст з руху "Талібан" заявив, що знає, де знаходився лідер терористичного угруповання "Аль-Каїда" Усама бін Ладен в січні-лютому 2009 року.

"У 2009 році в січні або лютому я зустрічався з моїм другом. Він заявив, що приїхав із зустрічі з шейхом Усамою, і може влаштувати мені зустріч з ним. Шейх не залишається в одному місці. Цей хлопець прибув з Газні (провінції на сході Афганістану), тому, я думаю, що шейх знаходиться там", - заявив затриманий, чиє ім"я не називається в інтересах спецслужб.

Між тим, в інтерв"ю Гейтс заявив, що не може підтвердити цю інформацію, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Пентагон загубив Усаму бін Ладена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути