середа, 23 червня 2010 08:35

Пасажири потяга влаштували бійку та стрілянину

Пасажири потяга влаштували бійку та стрілянину

У ніч проти вівторка в одному з пасажирських потягів під час зупинки на залізничній станції "Миколаїв" між пасажирами сталася бійка.

Під час з"ясування стосунків було зроблено один постріл з невідомої зброї, в результаті якого ніхто не постраждав, повідомили у ДЗГ МВС України.

На місце пригоди було направлено слідчо-оперативну групу. Під час огляду вагона у коридорі на підлозі біля одного з купе виявлено предмет, схожий на пістолет Макарова, та пістолетну гільзу, передає УНІАН.

Також було затримано 31-річного пасажира, який, зі слів очевидців, під час бійки з пасажирами цього ж вагона здійснив один постріл. Чоловік був направлений на медичне обстеження, згідно з висновками якого йому встановлено діагноз – "гостра інтоксикація внаслідок вживання алкоголю, неускладнена".

У ході складання адміністративного протоколу стосовно цього громадянина під час проведення особистого огляду у нього було вилучено посвідчення журналіста, видане ТОВ редакції одного журналів, дійсне до 31 грудня 2012 року, а також дозволи на зброю, видані на підставі журналістського посвідчення.

Однак, за попередніми даними, товариства, яке начебто видало журналістське посвідчення, за зазначеною у документах адресою не існує.

На одній зі станцій з потяга було знято двох громадян, відносно яких була застосована зброя травматичної дії, доставлено до лінійного відділу на станції Миколаїв і направлено на медобстеження.

Нагадаємо, у травні в одній з кав"ярень у Дарницькому районі Києва п"ятеро осіб постраждали в результаті стрілянини. Між відвідувачами кафе виникла сварка, яка згодом перейшла у бійку. Один з учасників бійки вирішив застосувати зброю і випустив півтора десятка пострілів з зареєстрованого пістолету з гумовими кулями "Форт-12 РМ". Чоловік, на ім'я якого зареєстровано зброю, працював позаштатним кореспондентом однієї з газет. У нього вилучили відповідне журналістське посвідчення, а також дозвіл на зберігання цієї зброї.

Зараз ви читаєте новину «Пасажири потяга влаштували бійку та стрілянину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути