середа, 22 червня 2016 15:34

Оздоровлення дітей потребує більшої уваги і фінансування від держави - Бойко

Оздоровлення дітей потребує більшої уваги і фінансування від держави - Бойко

Про це заявив лідер парламентської фракції "Опозиційного блоку" Юрій Бойко під час робочої поїздки у дитячий табір "Зоря" в місті Рубіжне Луганської області.

"Держава недостатньо підтримує дитячі оздоровчі табори. У нас 4 мільйони дітей. Із них лише менше, ніж половина зможуть відпочити, і то - більшість у шкільних таборах. Тобто не на природі, не на свіжому повітрі. Тому що цьогоріч втричі знизили фінансування путівок у дитячі табори порівняно з 2014 роком", - пояснив Бойко.

"У нас тільки половина дітей-інвалідів мають можливість поїхати до оздоровчого закладу за рахунок держави. Це неподобство. Йдеться не про такі великі гроші. Це питання можна вирішити, але сьогоднішня влада цим не займається. Ми обов'язково порушимо питання, щоб держава давала гроші на відвідування дітьми оздоровчих закладів, оскільки вони - наше майбутнє. Влада не повинна економити на дітях", - підкреслив політик.

Він також зазначив, що в Луганській області таборів, подібних "Зорі", всього 5. Тільки в цьому таборі відпочине понад 1000 дітей, з яких близько 300 - діти-біженці.

"Дуже важливо, щоб ці діти відпочили від жахів війни. Для цього ми намагаємося створювати всі необхідні умови і завжди це робитимемо в міру своїх можливостей. Але державу замінити ми не можемо. І саме влада має постійно виділяти гроші на путівки для оздоровлення дітей", - підсумував Юрій Бойко.

Зараз ви читаєте новину «Оздоровлення дітей потребує більшої уваги і фінансування від держави - Бойко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути