середа, 11 грудня 2013 15:09

Оператор Першого національного вилив емоції в соцмережі: "Вмикайте 5 канал, вставайте з диванів!"

Оператор Першого національного вилив емоції в соцмережі: "Вмикайте 5 канал, вставайте з диванів!"
Фото: facebook.com

Журналісти Першого Національного телеканалу України обурені вимогами керівництва поширювати неправдиву інформацію про події, які відбуваються сьогодні в Україні. У зв'язку з цим співробітники каналу масово звільняються з роботи. Про це на своїй сторінці в Facebook написав оператор Першого Національного Роман Малко.

"Блукаючи по Майдану і його околицях, знімаючи все, що відбувається насправді, для того, щоб народ України побачив правду, я з зіткнувся з негативом, дикою агресією у свій бік через неправдоподібність висвітлення подій на Майдані і в країні в цілому! Всі ті , хто знає мене і знають, як я працюю ( рвуся в "бій", намагаюся знайти шикарну картинку і для мене немає жодних перешкод для тог , щоб це зробити) - мені прикро до глибини душі, що мене і моїх колег топчуть з г * вном, ображаючи нецензурною лайкою! Справа не в журналістах і операторах, які до речі, пашуть на виїздах з 7.00 і до .... А безпосередньо в начальстві, керівництві телеканалів! Я намагаюся пояснити це людям "на місці", і вони, на щастя, після спілкування - розуміють!"

За словами Малко, через незгоду з інформаційною політикою керівництва Першого Національного, з каналу масово стали йти журналісти.

"Чотири журналісти телеканалу подали документи на звільнення, у зв'язку з тим, що їм забороняли висвітлювати правдоподібні події! Але звільнили їх за статтею! Вчора мені було завдання зняти на Майдані бомжів, яких там немає! - Обурюється Роман Малко. - Увімкніть 24 канал або 5 ... ось вам і країна! Вставайте з диванів, робіть! Це плювок в наш народ, в наші ідеали і святиню!"

Зараз ви читаєте новину «Оператор Першого національного вилив емоції в соцмережі: "Вмикайте 5 канал, вставайте з диванів!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути