субота, 18 липня 2015 09:31

ООН розгляне трибунал по MH17 в кінці липня

ООН розгляне трибунал по MH17 в кінці липня

Голосування в Раді Безпеки ООН за проект резолюції про створення трибуналу для кримінального переслідування відповідальних за катастрофу літака рейсу MH17 компанії "Малайзійські авіалінії" відкладено до кінця липня.

"Голосування, попередньо заплановане на наступний вівторок, вирішено відкласти на тиждень. Орієнтовна дата - 27 липня", - сказало дипломатичне джерело в штаб-квартирі ООН.

За його словами, на засіданні Радбезу очікується участь міністрів закордонних справ країн, що входять в спільну групу з розслідування причин авіакатастрофи: Австралії, Бельгії, Малайзії, Нідерландів та України.

Нагадаємо, раніше український парламент прийняв постанову про звернення Верховної Ради України до Організації Об'єднаних Націй, національних парламентів держав світу за створенням міжнародного трибуналу для судового переслідування осіб, відповідальних за злочин, пов'язаний зі збитим літаком авіакомпанії Malaysian Airlines, що здійснював рейс MH17 17 липня 2014.

17 липня 2014 російські диверсанти збили з ЗРК "Бук" пасажирський літак Boeing 777 авіакомпанії Malaysia Airlines. На борту літака знаходилися 298 осіб: 15 членів екіпажу і 283 пасажири. Ніхто не вижив.

Зараз ви читаєте новину «ООН розгляне трибунал по MH17 в кінці липня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути