середа, 28 грудня 2016 17:59

Олександр Деркач, який облив себе бензином заради трюку, потребує термінової пересадки шкіри

11-річний Олександр Деркач з Кривого Рогу Дніпропетровщини облив себе бензином і підпалив на очах у товаришів. Хлопчик намагався повторити трюк українського блогера Олександра Шапіка, який після займання скочив у ставок.

У випадку з Олександром Деркачем поряд річки не було. Хлопчик отримав глибокі опіки тіла. Він у реанімації. Дитина потребує пересадки шкіри та донорів крові усіх груп.

"Саша у стабільно важкому стані в реанімації. Постійно шукаємо донорів крові усіх груп, які живуть у Дніпрі, Кривому Розі. Спочатку казали, що дитина отримала 60 відсотків опіків тіла. А лікар після чергового огляду повідомив, що вже 80, - говорить Gazeta.ua мати Тетяна Деркач. - Організму дуже тяжко боротися. Рани глибокі по усьому тілу. Лише личко не пошкодив, половину руки і ноги. Якщо робити пересадку шкіри, то навіть нема звідки взяти. Лікарі самі не знають що робити. Але завтра трохи проясниться ситуація, коли відкриють рани".

Автор: фото надане Тетяною Деркач
 

Дитині уже закупили ліки. Але лікарі заявили, що лікування буде дорого-вартісним. Батьки просять допомоги. Місцеві волонтери кинули заклик у соцмережах. Шукають донорів крові.

Автор: фото надане Тетяною Деркач
 

"Син дивився відео блогерів. Казав, вони дуже цікаві. Але хто міг подумати, що все це так серйозно і таке може статися, - додає Тетяна Деркач. - Зі своїми товаришами він знімав якісь пісеньки, всіляку дрібноту. Це були дитячі забавки. Не розумію, як взагалі ці відео з підпалюванням пропускають у мережу і не блокують".

Реквізити для допомоги:

картка Приватбанку - 5363 5426 0025 8652 (Деркач Тетяна Андріївна).

Зараз ви читаєте новину «Олександр Деркач, який облив себе бензином заради трюку, потребує термінової пересадки шкіри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути