понеділок, 30 травня 2016 15:55

Облитий кефіром російський блогер більше не приїде в Україну

Облитий кефіром російський блогер більше не приїде в Україну
Фото: lastphotos.ru

Російський блогер Рустем Адагамов, на якого напали і облили кефіром в Києві, заявив, що більше не приїжджатиме в Україну.

Про це він написав у Facebook.

"Я можу пообіцяти, що це був мій останній приїзд в Україну. Це ваша чергова перемога", - йдеться у повідомленні.

Перед цим блогер написав, що йому подобається гуляти в Києві.

Напередодні невідомі напали на Рустема Адагамова після його зустрічі з читачами в українській столиці, вдарили у бік та облили кефіром.

Частина активістів звинувачує блогера у антиукраїнській позиції.

Раніше він писав, що більшість скріншотів його дописів намальовані, тоді як він виступає проти анексії Криму та конфлікту на Донбасі й прагне відновлення добросусідських стосунків між Україною та Росією.

"Чому Адагамов приїхав до України - невідомо. Це дуже складна багатопланова особа. Топ-блогер в країні тюремних зон, де будь-який політик на контакті з ФСБ - це не просто собі блогер. Адагамов заявляє, що його ватні тексти - підробка. Але він зараз контролює власні профілі в соцмережах і тексти не видаляв. Це що? Багато ешелонів розіграшу? Чомусь не віриться. В крайньому разі, якщо російський блогер допускає собі казати, що то не його тексти, а "взламані фейки", не видаляє їх, то вважаймо, що і наш напад - це "фейковий взлом" ватної інфо-агентури. Тому що хто там насправді Адагамов - агент ФСБ, чи СБУ - "вата" розбиратися не буде. Вона знає, що в центрі Києва можна отримати для початку маленької прочуханки за образи в бік України. І це добре. Сьогодні Адагамов виклав фотку з синцем від удару і сказав - більше не приїде в Україну. Це в любому випадку добре. Бо ми тут, чесно кажучи, вже задовбалися розбиратися з цими російськими "відступниками", які вічно, чи то у них навчання, чи то заблукали, чи то їх не так зрозуміли", - прокоментував для Gazeta.ua засновник громадського руху С14 28-річний Євген Карась.

Саме С14 організували "кефірний напад" на Адагамова.

Карась попереджає, що його організація буде і надалі боротись з такими людьми. Він також закликає всіх небайдужих українців приєднатись.

"В цілому ми хотіли, аби кожен українець знав: бачиш ворога - роби що можеш. Можеш - крикни, можеш - плюнь, можеш вдарити - вдар. Можеш спаскудити життя іншим методом - дій. На війні як на війні. Чому російські "туристи" мають право стріляти в наших солдатів на фронті, а в тилу ці ж самі скотиняки можуть вільно жерти в київських ресторанах?", - зазначив лідер С14.

Нагадаємо, ввечері 29 травня громадські активісти С14 облили кефіром російського блогера Рустема Адагамова, коли той вийшов із кафе після зустрічі з читачами.

Зараз ви читаєте новину «Облитий кефіром російський блогер більше не приїде в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути