Ексклюзиви
четвер, 14 листопада 2013 09:39

"Новорічні" квитки на поїзди в Україні розпродалися за один день

"Новорічні" квитки на поїзди в Україні розпродалися за один день
Фото: dnepr.com

Незважаючи на те що продаж залізничних квитків на передноворічні вихідні почався тільки вчора, квитків на поїзди на 27 грудня вже практично немає. Наприклад, станом на вчорашній вечір з Києва до Львова можна було виїхати тільки на п'яти поїздах (зазвичай їх 11 ), на вечірній час залишилися тільки квитки у СВ.

З трьох поїздів до Одеси квитки залишилися тільки на два, але при цьому на вечірній поїзд вже немає плацкартних і залишилося зовсім мало купейних місць.

Трохи більше пощастило тим, хто збирається зустріти Новий рік у Криму: квитки є на обидва севастопольських поїзда, хоча їх і залишилося не так багато. На вокзалах підтверджують: вчора в касах були величезні черги.

"Працювали взагалі без перерв, тому що черги не вичерпувалися цілий день. Найбільше квитки купували у Львів, Івано -Франківськ і взагалі у західному напрямку", - сказали нам на Київському центральному залізничному вокзалі.

Киянка Ольга Хромейко навмисно не лягала спати, щоб купити квиток, коли настане 12 ночі, і вони надійдуть у продаж:

"Минулого року я хотіла поїхати до Львова, але відклала покупку квитка до вечора першого дня продажу. У підсумку місця залишилися тільки в незручних за часом денних поїздах. Тому зараз купила в перші півгодини", - каже Ольга.

Тим часом на сайтах з оголошеннями вже активізувалися перекупники. Наприклад, плацкартний квиток на поїзд № 91К "Київ - Львів", який у касі коштує 128 грн, продають за 250. "Укрзалізниця" ж обіцяє найближчим часом запустити продаж квитків на 20 додаткових поїздів на новорічні свята.

Зараз ви читаєте новину «"Новорічні" квитки на поїзди в Україні розпродалися за один день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути