пʼятниця, 18 березня 2016 03:58

Новообраний "євродепутат року" активно підтримує Україну

Новообраний "євродепутат року" активно підтримує Україну
Фото: gazeta.pl

Польський політик, заступник голови делегації парламентської співпраці з Україною Міхал Боні став євродепутатом року у категорії "Дослідження й інновації" за вкладені зусилля у розвиток стандартів, інтеропераційності і підтримки інформаційних технологій на рівні ЄС.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на варшавський офіс депутата Європарламенту.

"Нагорода MEP Awards 2016 в категорії "Дослідження й інновації" підкреслює роботу Європарламенту, що стосується підтримки цих сфер і важливу роль євродепутатів в реалізації рамкової програми "Горизонт 2020", - повідомили в офісі євродепутата.

Нагорода є визнанням особливої праці і активності політиків у своїх парламентських комісіях. На першому етапі переможців обирають неурядові організації, які пов'язані з конкретним сектором. На другому етапі вибір роблять безпосередньо євродепутати.

Боні є частим гостем в Києві. Він активно підтримує реформи в Україні, зокрема запровадження інноваційних технологій у сфері електронного урядування.

Зокрема, за ініціативою Боні делегації з України, а також Молдови, у травні візьмуть участь у варшавському форумі "Cектор 3.0" – найбільшому заході в Польщі, спрямованому на використання новітніх технологій у секторі неурядових організацій.

Як повідомлялося раніше, Фінляндія надасть Україні € 500 тисяч гуманітарної допомоги.

Зараз ви читаєте новину «Новообраний "євродепутат року" активно підтримує Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути