четвер, 03 вересня 2015 15:41

Нові маєтки Льовочкіної знайшли під Києвом - ЗМІ

Оточення Льовочкіних володіє нерухомістю в селі Гнідин Київської області. Про це повідомляють "Наші гроші".

Ділянки знаходяться на території Гнідинської сільської ради поблизу Бортничів, на межі з Києвом.

 

Три ділянки землі тут записані на Марію Терентіївну Льовочкіну, яка походить із села Триліси і була доцентом Національного авіаційного університету. Одна ділянка Львочкіної вже забудована і оточена високою огорожею. На двох інших саме активно ведуться роботи.

ЗМІ називають жінку рідною тіткою глави адміністрації президента Януковича – Сергія Львочкіна, який свого часу був прописаний у Трилісах і навіть відбудував там церкву. Сам Сергій Львочкін спочатку заявив, що нічого про це не знає і це може бути співпадіння, але потім сказав: "Але в мене є така родичка".

 

Хто і коли виділив Марії Львочкіній цю землю журналістам з'ясувати не вдалося. Гнідинська сільрада, на території якої знаходяться ділянки, повідомила, що цією землею не розпоряджається і скерувала інформаційний запит до Бориспільської райдержадміністрації. Остання повернула запит до Гнідинської сільради.

 

В Гнідині також має закриту базу відпочинку партнер Сергія Льовочкіна – Олег Титаренко. У 2006-2012 рр. Титаренко був топ-менеджером банку "Кліринговий дім". Сьогодні народний депутат Юлія Львочкіна (сестра Сергія Львочкіна) є офіційною акціонеркою цього банку.

Площа володінь Титаренка складає 1420 кв.м. На території є банно-оздоровчий блок і власне футбольне поле. Місцеві називають маєток не інакше як "баня Львочкіних".

 

База відпочинку Олега Титаренка розкинулась на ділянці площею 3,75 га, що була передана в оренду, а пізніше продана ТОВ "ТОН". Співвласницею цієї фірми є Юлія Льовчкіна. У коментарі журналістам Львочкіна зізналася, що на початку 2000-х мала інвестицію в селі Гнідин – кілька земельних ділянок, але стверджує, що вона потім їх продала.

У день виходу сюжету в ефір журналіст Максим Опанасенко повідомив у Фейсбуці, що адвокат Льовочкіних вимагає від "Першого суспільного" і "Громадського" не випускати сюжет, оскільки інформація в ньому не відповідає дійсності, а також спростувати інформацію в анонсі до програми.

Раніше журналісти повідомляли, що Юлія Льовочкіна забудовує острів в елітному селищі Козин.

Зараз ви читаєте новину «Нові маєтки Льовочкіної знайшли під Києвом - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути