Ексклюзиви
неділя, 03 вересня 2006 12:43

Німецькі стюардеси носитимуть національні костюми

 

Німецька авіакомпанія "Люфтґанза" запровадила цікаву інновацію у своїх літаках. Відтепер стюардеси носитимуть форму, стилізовану під національний костюм Баварії. Хотіли перевдягнути і пілотів, але вчасно схаменулися - капелюх із пір"ячком та шкіряні шорти не дуже практичні.

Блакитні сукні поверх білих сорочок з коротким рукавом та довгий полотняний фартух - так відтепер виглядатимуть стюардеси в німецьких літаках. Нововведення пов"язане з наближенням знаменитого Октоберфесту - щорічного пивного фестивалю, який відбуватиметься в Мюнхені в жовтні. Саме в такому вбранні офіціантки на фестивалі подають пиво клієнтам.

Працівники авіакомпанії не вперше одягають традиційний баварський одяг напередодні пивного фестивалю. Однак вперше на це зголосилися стюардеси. Представник Люфтґанзи в Мюнхенському аеропорту Карл Гарнарт сказав, що вдягнути національний костюм бажали навіть пілоти, однак їм це заборонили через його нефункціональність.

Вбрання дебютувало в п"ятницю на рейсі Мюнхен-Нью-Йорк. Стюардеси носитимуть баварську сукню з першого вересня і до початку жовтня на рейсах між Мюнхеном та Північною Америкою та Азією. Пивний фестиваль Октоберфест триватиме з 16 вересня і до 3 жовтня в Мюнхені, повідомляє "5 канал".

Зараз ви читаєте новину «Німецькі стюардеси носитимуть національні костюми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути