вівторок, 17 березня 2009 17:35

Ніколя Саркозі стає вищим (ФОТО)
11

Саркозі разом з Бруні під час візиту до англійської королеви Єлизавети ІІ (березень 2008)
Помітно, що лідер Франції стає навшпиньки
Ніколя носить взуття з секретом
Під час візиту до Тунісу (квітень 2008)
Під час святкування Дня взяття Бастилії в Парижі (липень 2008)

В понеділок до Парижу з триденним державним візитом прибув президент Лівану Мішель Сулейман. Це перший офіційний візит Сулеймана до Франції з моменту його обрання на пост глави держави 25 травня 2008 року. Під час переговорів президент Франції Ніколя Саркозі має намір підтвердити рішучість країни підтримувати суверенітет, незалежність і свободу Лівану, а також процес примирення ліванського народу, - йдеться в заяві французької президентської адміністрації.


На честь іноземних гостей перша леді Франції Карла Бруні та Саркозі влаштували урочистий обід в Єлисейському палаці. На прийомі були присутні ліванський лідер та його дружина, Вафа Сулейман, екс-міністр юстиції Франції, арабка за походженням, Рашида Даті, а також інші високопоставлені політики Франції та Лівану. Всі учасники вечора дотримали дресс-код: жінки були у вечірніх сукнях, а чоловіки в смокінгах. Проте Карла Бруні трохи відступила від правил етикету. Перша леді Франції одягнула замість елегантних лодочок туфлі з низьким підбором. А все через Саркозі. Щоб не здаватися вищою за свого чоловіка колишня модель на всі прийоми одягає балетки. І максимум, що може дозволити собі Карла, - це маленькі підбори. Всім відомо, що зріст лідера Франції залишає бажати кращого. У Ніколя завжди були комплекси з приводу своїх 165 см. Адже не дарма він став носити особливі туфлі італійського виробництва з секретом, які збільшують зріст людини на 9 см. Але навіть вдаючись до таких прийомів, Саркозі був все одно нижче за свою третю дружину, яка має зріст 176 см. Тому під час фотографування він ставав навшпиньки або трохи виходив на передній план.
Але от халепа. Під час згаданого вище прийому в Єлисейському палаці Саркозі з"явився перед фотографами майже одного зросту з Бруні. Вирости він не міг, через свій вік, а ось туфлі з більшою платформою взути цілком здатний. Вочевидь у Ніколя щодо свого зросту більші комплекси, аніж думали всі, якщо він стільки зусиль прикладає до того, щоб здаватися вищим.
Слід зазначити, що у зірок-чоловіків тенденція до взуття с високим підбором або зі стелькою теж помітна. Так, прихильниками такого взуття є Том Круз та сер Елтон Джон.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Ніколя Саркозі стає вищим (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути