Ексклюзиви
неділя, 22 листопада 2015 16:14

Немає сумніву, що Україна стане членом Євросоюзу - Яценюк

Немає сумніву, що Україна стане членом Євросоюзу - Яценюк
Фото: www.unian.ua

Багато що зроблено за останні два роки, проте набагато більше ще треба зробити.

Про це заявив прем'єр-міністр Арсеній Яценюк у своєму зверненні до громадян з нагоди другої річниці Дня Гідності та Свободи.

"Багато що зроблено за останніх два роки. Але набагато більше треба зробити. Наша мета – це членство в Європейському Союзі. Ми і є європейська держава, яка не просто поділяє цінності Європейського Союзу – яка довела під прапорами Європейського Союзу, що ми боремося і виборюємо своє право на свободу, гідність, справедливість і своє законне право на те, щоби український народ став частиною великої об'єднаної Європи", - йдеться у тексті привітання.

За словами прем'єра "треба спільно, разом тільки іти впевненим поступом".

"Впевненим поступом для того, щоб наша з вами спільна мрія стала реальністю. Так, це не легко, так, це не швидко. Але це відбудеться. Відбудеться, якщо ми далі будемо вірити. Відбудеться, якщо ми далі будемо впевнені в правильності нашого вибору. Відбудеться, якщо ми далі будемо спільно підтримувати один одного і йти, йти і йти", - заявив Яценюк.

"За наш європейський вибір, за нашу мрію, за наше рішення і за нашу любов до свободи Росія оголосила нам війну. Але ми встояли. Вони намагалися нас знищити, але ми існуємо. Вони хочуть нас захопити, але їм це не вдалося і ніколи не вдасться", - додав прем'єр.

Він наголосив, що успіх країни залежить від усіх громадян.

"Від вашої праці, від вашої впевненості, від вашої віри, від вашого бажання, щоби ми стали частиною великої європейської сім'ї. У нас є все для успіху. Ми сміливі, сильні, розумні, талановиті, впевнені і вірні своїй країні. Немає сумніву, що Україна стане членом Європейського Союзу. Наш український народ на це заслуговує", - заявив він.

Зараз ви читаєте новину «Немає сумніву, що Україна стане членом Євросоюзу - Яценюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути